inlinehokej.com - Pogoji uporabe

Splošno:
Z dostopanjem do “inlinehokej.com” (nadalje navedeno kot “inlinehokej.com”, “http://inlinehokej.com”), uradno potrjujete, da se strinjate z navedenimi pogoji. Če se s katerim od pogojev ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate oz. dostopate do “inlinehokej.com”. Pogoje lahko kadarkoli spremenimo in potrudili se bomo po najboljših močeh, da vas o morebitnih spremembah obvestimo, bilo pa bi dobro, da tudi sami redno pregledujete ta dokument, saj vaša uporaba “inlinehokej.com” po spremembah pomeni, da se uradno strinjate z vsemi popravki in nadgradnjami.

Naši forumi tečejo na phpBB platformi za forume (nadalje navedeno kot “oni”, “njim”, “njihov”, “phpBB p”, “www.phpbb.com”, “phpBB skupina”, “phpBB timi”), ki je izdana pod pogoji “General Public License” (nadalje navedeno kot “GPL”) in je na voljo na povezavi www.phpbb.com. Programska oprema phpBB zgolj omogoča internetne diskusije in GPL jasno omejuje vsebine v okvire tistega, kar dovolimo oz. ne prepovemo. Za nadaljne informacije o phpBB si oglejte povezavo: http://www.phpbb.com/.

Strinjate se s pogojem, da ne boste objavljali kakršnih koli neprimernih, žaljivih, obrekljivih, vulgarnih, sovražnih, grozečih, seksualnih in podobnih vsebin, ki bi lahko kršile zakone tako vaše države, kjer “inlinehokej.com” gostuje, kot tudi mednarodno pravo. Ob kršitvi pravkar omenjenega pogoja vas lahko nemudoma in trajno odstranimo iz sistema in sicer na podlagi obvestila vašega internetnega ponudnika ali če se bo to nam zdelo potrebno. IP naslov vseh objav je zabeležen, kar pripomore k uveljavitvi omenjenih zahtev. Strinjate se, da ima “inlinehokej.com” pravico odstraniti, urejati, premakniti ali zapreti katero koli temo in ob času, ki se nam zdi primeren. Kot uporabnik se strinjate, da se vaše objavljene vsebine shrani v arhiv. Vaše informacije ne bodo posredovane naprej brez vašega dovoljenja, vendar pa ne “inlinehokej.com” niti phpBB ne prevzemata odgovornosti za poskuse hekerskih vdorov, s katerimi bi lahko prišli do podatkov.

POMEMBNO: Ko se nov uporabnik prijavi, lahko piše samo v eno temo in sicer "PREDSTAVITEV UPORABNIKOV". Ko se v sklopu te teme predstavi, pa ga bo administrator odobril in lahko bo uporabljal tudi vse ostale funkcije foruma. Predstavitev naj vsebuje vsaj nekaj osnovnih podatkov - ali ste igralec, navijač, funkcionar, kater je vaš klub itd. Ne pričakujemo, da se boste predstavili z imenom in priimkom, vendar pa pričakujemo, da boste o sebi napisali vsaj nekaj osnovnih stvari, po katerih bodo tudi drugi uporabniki foruma vedeli, s kom imajo opravka.Celotna pravila in navodila za uporabo foruma preberite na tej povezavi.


Nazaj na prijavni obrazec

cron