RAZPORED TEKMOVANJA PROSPORTS 2012/2013

Debate v zvezi s ProSports Cup ligo, ki se odvija v Horjulu

RAZPORED TEKMOVANJA PROSPORTS 2012/2013

OdgovorNapisal/-a rozi#25 » Po Jan 21, 2013 12:11 pm

Razpored za nadaljevanje tekmovanja bo na voljo najkasneje jutri v torek 22.1.2013 v večernih urah. Vsem ekipam in posameznikom se opravičujem, pa vendar letos sodelujemo z organizatorji državnega prvenstva in se razpored prilagaja, da bi lahko čim več posameznikov, ki igrajo v obeh tekmovanjih, igralo čim več tekem, tako v našem tekmovanju, kot tudi v državnem prvenstvu!

Hvala za razumevanje!
Uporabniški avatar
rozi#25
Site Admin
 
Prispevkov: 15
Pridružen: Ne Jan 20, 2013 9:33 am
Kraj: Ljubljana, Slovenia

Re: RAZPORED TEKMOVANJA PROSPORTS 2012/2013

OdgovorNapisal/-a rozi#25 » Po Jan 21, 2013 8:45 pm

Objavljam razpored do 3.2.2013: http://www.sports-house.si/uploads/Razpored%20do%203.2.2013.xls - POPRAVLJEN!!!!

LP, Rozi
Uporabniški avatar
rozi#25
Site Admin
 
Prispevkov: 15
Pridružen: Ne Jan 20, 2013 9:33 am
Kraj: Ljubljana, Slovenia

Re: RAZPORED TEKMOVANJA PROSPORTS 2012/2013

OdgovorNapisal/-a kokakola » To Jan 29, 2013 12:49 am

Rozi mene pa zanima kako je z gostovanjem v ZG. A to vela tudi za drugo ligo? Ker mi na mail nisi odgovoril upam, da boš tukaj videl vprašanje
Olimpija
Uporabniški avatar
kokakola
 
Prispevkov: 3
Pridružen: To Jan 22, 2013 12:08 am
Kraj: Spodnja Šiška

Re: RAZPORED TEKMOVANJA PROSPORTS 2012/2013

OdgovorNapisal/-a rozi#25 » To Jan 29, 2013 7:55 am

Velja tudi za 2. ligo ja!
Uporabniški avatar
rozi#25
Site Admin
 
Prispevkov: 15
Pridružen: Ne Jan 20, 2013 9:33 am
Kraj: Ljubljana, Slovenia

Re: RAZPORED TEKMOVANJA PROSPORTS 2012/2013

OdgovorNapisal/-a rozi#25 » Sr Jan 30, 2013 3:46 pm

Pozdravljeni,

Tega e-maila si nikoli nisem želel spisat, a sem v to preprosto prisiljen. Včeraj sem se prenaglil in na željo 4 ekip sem popolnoma spremenil podobo sobotnega razporeda. Razpored sem spremenil zaradi t.i. reprezentančne akcije v katero je vpletenih kar nekaj igralcev ekip inlinehokej.com in Mufloni iz Tolmina. V veri, da podpremo kakršnokoli mednarodno operacijo naših najboljših igralcev sem upal, da bo to naletelo tudi na odobravanje s strani ostalih vodij ekip a sem se uštel. Ker pač nihče ni nezmotljiv, sem tudi sam padel v past iz katere pa se sedaj skušam izvleči s čim manj posledicami.

Naj pojasnim okoliščine, da bi lažje razumeli, za kaj se pravzaprav gre... Pred začetkom sezone sva se z vodjo DP, g.Fajdigo, dogovorila o sodelovanju in prilagajanju terminov tekem in časov igranja, za tiste ekipe, ki igrajo v obeh tekmovanjih in tudi za tiste ekipe, ki imajo v svojih vrstah igralce, ki igrajo v obeh tekmovanjih. Do nedavnega je bilo to sodelovanje dokaj korektno, kar ste lahko občutili predvsem vsi tisti, ki ste vpeti na obeh frontah, sedaj pa se je zalomilo. Hrvati odpirajo svoj prvi InLine center v Zagrebu in na otvoritev je bila povabljena tudi reprezentanca Slovenije. V definicijo slednje se ne bom spuščal, saj mnogi menijo, da gre v tem primeru zgolj za selekcijo DP...Sam menim, da gre v vsakem primeru za reprezentanco, če bodo pred tekmo zavrteli obe himni, igralci pa bodo nosili drese s slovenskim grbom, sicer pa ne. Pa saj to ni bistveno. Gre za to, da je Fajdiga sestavil ekipo in močno oslabil dve ekipi, ki nastopata v Elitni ligi ProSports Cup-a. Inlinehokej.com in Muflone iz Tolmina. Sam sem se v tem primeru počutil močno prevaranega, saj me Fajdiga kljub dogovoru ni obvestil o tem dogodku in naše tekmovanje oz. Sobotni igralni dan je tako ostal brez dveh ekip oz. 4ih tekem. Dogovor s soorganizatorjem (Igorjem Letonjo) je bil sprejet konsenz, da bi rešili igralni dan in tako smo iz razporeda izločili ekipe, ki so utrpele izgubo igralcev zaradi reprezentance. Slednje pa je opravičeno razjezilo ekipo Gadi, ki so bili tudi v preteklosti v težavah pri sestavi ekipe in so eno od tekem že izgubili s 3:0, ker jim jaz kot organizator nisem omogočil prestavitve tekme. Resda sta vzroka izpada igralcev v enem in drugem primeru povsem različna, a na koncu je to prav vseeno. Če smo se dogovorili, da prestavitev tekem ne bo, moram kot organizator ščititi dogovor, pa čeprav se sam osebno s kakšnim primerom ne strinjam povsem. V tako velikem in širokem tekmovanju moramo pač pozabiti na interese posameznikov (tudi tistih, ki klubski dres menjajo z reprezentančnim). Kot vodja se bom v bodoče še bolj zavzemal za interese tekmovanja in ne posameznih ekip in posameznikov. Slednje je že tako bilo vedno moje načelo a sem se prevečkrat pustil prepričati posameznikom in sem v veri po dobrih odnosih popuščal, na cedilo pa sem postavil interes tekmovanja , moj ugled in navsezadnje legitimnost tekmovanja. To se v bodoče ne bo več dogajalo in prav zato sem sprejel naslednje sklepe:

1.) Spremembe razporeda, ki sem jih poslal včeraj se s tem trenutkom razveljavijo in tako velja prvotni razpored. Ekipi Muflonov in inlinehokej.com se bosta pač morali znajti pri iskanju igralcev, v nasprotnem primeru pa se piše 3:0 b.b. V kolikor obe ekipi svojim nasprotnik pravočasno (do petka, 12:00) javijo, da jih ni dovolj je 3:0 za nasprotnika edina kazen, v nasprotnem primeru pa se ekipa izloči iz tekmovanja.

2.) Državnemu prvenstvu se ne bom več prilagajal. Pri izdelavi razporeda bom še sicer gledal, da se tekme določenih ekip ne bo prekrivalo s tistimi v Dpju. To je enako, kot sem počel do sedaj, saj mi je v interesu, da vsi igralci igrajo čim več tekem. A če bo prišlo do lapsusa z moje strani ali pa če kdaj zaradi interesa tekmovanja prilagajanje ne bo možno, razporeda naknadno ne bom spreminjal.

3.) V najkrajšem času (morda še v tem tednu) bom naredil celoten razpored tekmovanja do konca rednega dela za vse tri lige. Kasnejših reklamacij razporeda ne bom upošteval. Le višja sila (napake v dvorani, smrt člana tekmovanja, ipd) lahko prestavijo tekme, za ostale razloge pa me sploh ne klicat ali pa mi pošiljat mailov!!!!

4.) Tudi v prihodnji sezoni bom razpored za celotno ligo naredil še preden bo padel prvi plošček. V samem razporedu pa bodo zgolj ekipe, ki bodo imele poravnanih vsaj 50% obveznosti do tekmovanja. To pa izključno zato, ker se je v letošnji sezoni močno razpaslo neplačevanje svojih obveznosti. V srce bode tudi brezbrižnost nekaterih vodij ekip do te problematike. Za nami je že več kot 50% tekmovanja in še sedaj nismo uspeli pokasirati večine sredstev, ki so namenjene za plačevanje stroškov dvorane, sojenja, organizacije...
5.) ProSports Cup je avtonomno tekmovanje in prav je, da ga kot takega obravnavate vsi. V preteklosti smo prav mi prestavljali meje kvalitete organizacije (Video prenosi, bogate nagrade, število gledalcev, število ekip...). V zadnjih letih je moč opaziti stagnacijo prej naštetega in to zgolj zato, ker to do sedaj ni bilo spoštovano. Mnogi med nami so mislili, da je vse to samoumevno. Slednje je tudi razlog, da se določeni ljudje s tem niso več želeli spopadati in ostala nam je le še igra brez spremnih dogodkov...Situacija v Sloveniji pa je trenutno žal takšna, da se dobrih stvari ne hvali in izpostavlja, graja pa se že malenkosti, ki so morda res zanemarljive. Da vam odkrito povem...močno se mi kolca po letih pred recesijo.

Saj bi vam zaupal še marsikatero podrobnost s katero sem se srečal v zadnjih dveh letih, pa raje ne bom. Zavedam se, da še zdaleč nisem več tako priljubljen, kot sem bil nekoč a pravih razlogov zato ne poznam. Ljubosumje, neprivoščljivost ali pa kaj tretjega...ne vem. Zato javno pozivam vse, ki bi v bodoče radi videli koga drugega na mojem mestu, naj to pove. Živimo v demokratični družbi in vsako mnenje šteje. Sam sem tudi razumen človek in vem, da celo življenje tega dela ne bom mogel opravljati. Žal pa trenutno ne vidim naslednika, ki bi bil pripravljen vložiti toliko sredstev, volje in časa v to reč. Morda pa se vseeno motim!

Lep pozdrav,

Rozi
Uporabniški avatar
rozi#25
Site Admin
 
Prispevkov: 15
Pridružen: Ne Jan 20, 2013 9:33 am
Kraj: Ljubljana, Slovenia

Re: RAZPORED TEKMOVANJA PROSPORTS 2012/2013

OdgovorNapisal/-a kokakola » Sr Jan 30, 2013 9:20 pm

hvala rozi ;)
Olimpija
Uporabniški avatar
kokakola
 
Prispevkov: 3
Pridružen: To Jan 22, 2013 12:08 am
Kraj: Spodnja Šiška

Re: RAZPORED TEKMOVANJA PROSPORTS 2012/2013

OdgovorNapisal/-a Simon Kladnik » Sr Jan 30, 2013 10:10 pm

tough one... :roll:
Simon Kladnik
 
Prispevkov: 2
Pridružen: To Jan 29, 2013 2:35 pm

Re: RAZPORED TEKMOVANJA PROSPORTS 2012/2013

OdgovorNapisal/-a rl dinamit » Sr Jan 30, 2013 10:59 pm

ah moj Rozi..... :)

vsa ćast ti za izvedbo vseh tekmovanj, ki si jih naredil doslej.Samo vedi, da mogoče pomeni državno prvenstvo malo več, sploh pa kakšna taka reprezentančna akcija, v katerih se lahko fantje še dodatno dokažejo - no vsaj malo sproščenosti pa vsega...

nevem,sam se ni dobro razburjat zarad nekih takih stvari.... zrihtej kar se ti zdi najbolje...

moje skromno mnenje....

lp
rl dinamit
 
Prispevkov: 4
Pridružen: Po Jan 21, 2013 4:51 pm

Re: RAZPORED TEKMOVANJA PROSPORTS 2012/2013

OdgovorNapisal/-a rozi#25 » Če Jan 31, 2013 9:16 am

Sej ne gre za to, da sem proti DPju ali pa proti reprezentanci...Gre za to, da bi tudi jaz kot organizator največjega tekmovanja v SLO. lahko vedu za take stvari, če smo se predhodno dogovorili o sodelovanju. Samo to me je zmotilo...Vedno se moram jest prilagajat vsem, nekaterim pa tut na kraj pameti ne pade, da bi me SAMO obvestili o teh extra dogodkih...

..V glavnem, jest nikoli nisem sral DPju ali jim mešal štrene, vedno sem bil pripravljen sodelovati, a nekateri pač smatrajo, da se bom jaz prilagajal, njim se pa ni potrebno...na to logiko pač jest ne morem več pristati.

Samo dve opcije sta...Ali se sodeluje na polno, ali pa obe tekmovanji med seboj postaneta konkurenčni!
Uporabniški avatar
rozi#25
Site Admin
 
Prispevkov: 15
Pridružen: Ne Jan 20, 2013 9:33 am
Kraj: Ljubljana, Slovenia

Re: RAZPORED TEKMOVANJA PROSPORTS 2012/2013

OdgovorNapisal/-a rozi#25 » Ne Feb 03, 2013 8:18 pm

Objavljam razpored tekmovanja ProSports Cup 2012/2013 do 17.2.2013

http://www.sports-house.si/news/294/16/ ... -17-2-2013

Preostanek razporeda bo narejen takoj, ko od lastnika dvorane dobim proste termine!!!
Uporabniški avatar
rozi#25
Site Admin
 
Prispevkov: 15
Pridružen: Ne Jan 20, 2013 9:33 am
Kraj: Ljubljana, Slovenia

Naslednja

Vrni se na ProSports Cup liga v Horjulu

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron